Intensivutbildning

Gör det på ditt sätt efter dina förutsättningar

Du startar när du kan och när det finns en ledig plats.
Teorin läser du individuellt och i den takt som passar dig bäst. 
Körlektioner bokas in efter dina intressen och möjligheter, så klart även efter våra möjligheter att ge dig lektioner. Tillsammans med din lärare ser ni också vilka behov som finns. Detta är ju svårt innan vi har kört första lektionen.

Det finns olika paket att välja mellan, det går alltid att komplettera med det som behövs för just dig. Har du en känsla om vad du behöver börja med så startar vi med det.  Behöver du inte alla lektioner så får du pengar tillbaka, men då blir du utan rabatten på paketen du köpt.

Formen av utbildingen är en väl beprövad utbildningsform och individuellt anpassad efter dig, dina möjligheter och dina behov. 
Det är en bra förutsättning om du har en del körvana. Utan körvana behöver vi träna mycket mer på grunderna och utbildningen blir längre och det kostar mer pengar.

Bra att tänka på är att kombinera utbildningen med att TRÄNA hemma på de övningar du fått i läxa. Då blir den så viktiga mängdträningen inte lika kostsam och du blir kanske klar med din utbildning tidigare. Hela utbildningen blir billigare och framför allt du blir en säkrare förare.

Riskutbildning 1 (riskettan). Den teoretiska riskutbildningen kan du gå precis när som helst, gärna tidigt under utbildningen. Kostnad 580kr, här hos oss.

Riskutbildning 2 (halkkörningen). Rekommenderar vi att du gör i slutet av din utbildning då du får ut av den. Kostnad 2100kr på Stora Holm.

Förarproven bokar vi gärna in när du är i slutet av utbildningen. När vi tror att du kommer lyckas med både ditt kunskapsprov och körprov. Vi önskar ju att du klarar proven och blir en säker trafikant. Du har alltid möjligheten och det är ditt val om du istället bokar proven själv och i förväg. Många vill ha det som ett mål att arbeta mot. 

Du kan även välja att ta utbildningen i delar. T ex:
En dag/vecka, två dagar/vecka. En vecka på ett lov och resten utspritt, två separerade veckor. Du väljer helt själv. Men detta måste bestämmas vid anmälan. Du kan alltså gå utbildningen när du vill, bara det passar vårt schema.

Är du osäker på din körvana, kan du ta en testlektion före utbildningen börjar, för att få lite läxa och en koll på vart du är, så du kan träna på rätt sätt hemma, före utbildningen börjar.

Det är bra om du ligger lite före med teoristudierna, då du har stor nytta av de kunskaperna i bilen. Körutbildningen blir oftast lite billigare och bättre om du har mer teorikunskap.

För priser, klicka på ”Fler menyer” och sen priser överst på sidan.
Välj även antal veckor du vill sprida ut det på.

Intensivkurs 2019: (gäller även automat)
För info om lediga platser för intensiv, kontakta oss på 0303-64 300 eller via våra Facebooksida, eller via trafikskolan@dittkorkort.se