Intensivutbildning

Läs Intensivt

Du startar när du kan och det finns ledig plats.
Teorin läser du individuellt hos oss, du läser i den takt som passar dig bäst. Teorihjälp finns i lokalen (undantag kan förekomma).
Körlektioner bokas in efter överenskommelse, där får du tillsammans med oss se vilka behov som finns. Detta är ju svårt innan vi har kört första lektionen.

Det finns olika paket att välja mellan. Här har du säkert en känsla om vad du behöver börja med. Sen går det alltid att boka på fler lektioner om det behövs. (Undantag på sommaren, då behöver extra lektioner förbokas/betalas)

Den här formen av utbilding är en väl beprövad utbildningsform. Den är speciellt bra för er som har ont om tid och behöver körkortet snabbare.
Det är en bra förutsättning att du har en del körvana. Utan körvana behöver vi träna mycket mer på grunderna och utbildningen blir längre och det kostar mer pengar.

Bra att tänka på är att kombinera utbildningen med att TRÄNA hemma på de övningar du fått i läxa. Då blir den så viktiga mängdträningen inte lika kostsam och du blir kanske klar med din utbildning tidigare, hela utbildningen blir billigare och framför allt, du blir en säkrare förare.

Riskutbildning 1 (riskettan). Den teoretiska riskutbildningen kan du gå precis när som helst, och gärna tidigt under utbildningen. Kostnad 580kr, här hos oss.

Riskutbildning 2 (halkkörningen). Bokas in när vi tycker att du har tillräcklig kunskap för att göra den. Dock ej under första halvan av utbildningen. Kostnad 2100kr på Stora Holm.

Förarproven bokas in, när vi tillsammans ser att du kan hinna bli klar med utbildningen och blir en säker trafikant.

Du kan även välja att ta utbildningen i delar. T ex:
En dag/vecka, två dagar/vecka. En vecka på ett lov och resten utspritt, två separerade veckor. Du väljer helt själv. Men detta måste bestämmas vid anmälan. Du kan alltså gå utbildningen när du vill, bara det passar vårt schema.

Är du osäker på din körvana, kan du ta en testlektion före utbildningen börjar, för att få lite läxa och en koll på vart du är, så du kan träna på rätt sätt hemma, före utbildningen börjar.

Det är bra om du ligger lite före med teoristudierna, då du har stor nytta av de kunskaperna i bilen. Körutbildningen blir oftast lite billigare om du har mer teorikunskap.

För priser, klicka på ”Fler menyer” och sen priser överst på sidan.
Välj även antal veckor du vill sprida ut det på.

 

Intensivkurs 2019: (gäller även automat)
För info om lediga platser för intensiv, kontakta oss på 0303-64 300 eller via våra Facebooksida, eller via trafikskolan@dittkorkort.se