Intensivutbildning

Intensivutbildning 1-2 veckor

Du startar när du kan och när det finns en ledig plats.
Teorin läser du individuellt och i den takt som passar dig bäst.
Körlektioner bokas in under 1-2 veckor efter dina önskemål. 

Tillsammans med din lärare ser ni sedan vad du kan och vad du behöver bli bättre på. Detta är ju svårt innan vi har kört första lektionen.

Det går att komplettera med extra lektioner om det behövs för dig.
Har du en känsla om vad du behöver börja med så startar vi med det. 

Formen av utbildning är en väl beprövad utbildningsform och individuellt anpassad efter dig, dina möjligheter och dina behov.

Det är en bra förutsättning om du har en del körvana. Utan körvana behöver vi träna mycket mer på grunderna och utbildningen blir längre.

Riskutbildning 1 (riskettan). Den teoretiska riskutbildningen kan du gå precis när som helst, gärna tidigt under utbildningen. Kostnad 590kr, här hos oss.
Bokas via Medborgarskolan.

Riskutbildning 2 (halkkörningen). Rekommenderar vi att du gör i slutet av din utbildning, då du får ut mer av den.

Dina prov bokar vi gärna in när du börjar bli klar och när vi tror att du kommer lyckas med både ditt kunskapsprov och körprov.
Vi önskar ju att du klarar proven och blir en säker trafikant. 

Du har alltid möjligheten och det är ditt val om du istället bokar proven själv och i förväg. Många vill ha det som ett mål att arbeta mot.

Du kan även välja att ta utbildningen i delar. T ex:

Är du osäker på din körvana, kan du ta en testlektion före din intensivutbildning. Detta för att få lite läxa och en koll på vart du är, så du kan träna på detta hemma före utbildningen börjar.

Det är bra om du ligger lite före med teoristudierna, då du har stor nytta av de kunskaperna i bilen. Körutbildningen blir oftast lite billigare och bättre om du har mer teorikunskap.

Intensivutbildningarna gäller både för manuell- och automat växlad bil, men ange ditt val till oss före utbildningen.