Om trafikskolan

Vi på Ditt Körkort strävar efter att erbjuda högkvalitativ och individanpassad körutbildning för att ge dig de färdigheter och kunskaper du behöver för att klara körprovet och känna dig trygg bakom ratten. Med erfarna och engagerade trafiklärare samt moderna undervisningsmetoder är vi här för att guida dig genom varje steg på din resa mot att bli en kompetent förare. Välkommen att ta det första steget mot ditt körkort med oss!

Personal

Helene

Administration

Madelene

Trafiklärare

Maria

Trafiklärare

Mona

Trafiklärare

Sara

Trafiklärare

Vår historia

Skolan startade 2007 i mindre skala med bara två lärare för utbildning i bil. Sedan dess har vi flyttat 3 ggr, tills vi till slut landade där vi är idag. Mitt i Kungälv.

Idag utbildar vi i både bil och släp, och inom kort även moped. 

Vårt mål är att alltid sätta vår kund i focus. Det ska kännas gott att komma in till oss. Vi är ett härligt gäng som gillar att jobba med varandra och våra kunder.

Hållbarhet

För oss är hållbarhet ett naturligt inslag i verksamheten och vi jobbar dagligen med att utbilda elever efter så liten miljö-och klimatpåverkan som möjligt. Med bränslesnåla moderna bilar som uppfyller önskad miljöklass, effektiva lektioner och kunskap om eco-driving skapar vi förutsättningar för att trafikanter ska påverka omvärlden så lite som möjligt. Vi har även elfordon när det passar och gör dagliga inköp med just hållbarhet i baktanken för att bidra.

Förutom hållbarhetsperspektivet ur ett miljö- och klimatperspektiv så strävar vi efter ett hållbart företagande. Med det menar vi att vi aktivt jobbar för att  ständigt förbättra vår arbetsmiljö och förutsättningarna för att bedriva en utbildning med kvalité över tid. Väl utrustade fordon med hög sittkomfort, bra lokaler och scheman som är anpassade för en god hälsa skapar rätt förutsättningar för ett långsiktigt företagande.