Bil | Intensivkurs

Intensivutbildningen riktar sig till dig som vill ta ditt körkort så fort som möjligt, oavsett förkunskaper. Vårt intensivpaket innehåller komplett digitalt teoripaket, teoribok, riskettan, risktvåan, 40 minuter uppvärmningslektion till körprov, lån av bil till körprov samt 15x körlektioner på 80 minuter. Planeras på 2-4 veckor.
Pris: 23370:-
Bokning: Kontakta oss för bokning
Kommande tillfällen: I samråd med kund

Intensivkurs för personbil

Förberedelser

För att kunna påbörja utbildningen måste du ha ett godkänt körkortstillstånd. Ansökningsblanketter för körkortstillstånd skaffas hos Transportstyrelsen, klicka här.

När du har ett körkortstillstånd behöver vi förstå dina förkunskaper och kan efter det boka in både teoriprov och körprov hos Trafikverket. Notera att det ofta är en viss väntetid på uppkörningstider så planera för din intensivkurs i så god tid som möjligt. Vi har väldigt bra koll på hur vi ska gå till väga så kontakta oss så hjälper vi dig direkt.

Innehåll och omfattning

När tiderna är bokade kör vi igång efter en plan som passar just dig och genomför alla obligatoriska moment. Det är samma moment som om du tar körkort på ett mer traditionellt sätt, bara att vi gör det i en snabbare takt.

Genom ett helt digitalt utbildningspaket så kan du plugga hur du vill, när du vill och med fördel så startar du med teorin innan vi börjar med den praktiska delen för att allt ska bli tidseffektivt. 

Kursstart

Utbildningsstarten anpassas efter dina önskemål och planeras i samråd med dig. När vi bokar utbildningen får du ett schema anpassat efter dina önskemål där alla moment i utbildningen finns med, även teori- och körprov. Kontakta oss för mer information.

Boende

Tyvärr erbjuder vi inte boende i samband med våra intensivkurser för körkort. Om du behöver hjälp med att hitta boende under kursperioden så  kan vi ge rekommendationer om boendealternativ i närheten av vår kurslokal.