Bil | Teori

Vårt digitala teoripaket innehåller allt du behöver för att framgångsrikt förbereda dig inför ditt körkortsprov. Teorimaterialet avhandlar alla moment av körningen och ger dig även möjlighet att träna på obegränsade övningsprov.
Pris: 995:- för digital teori
Bokning: Kontakta oss

Teori för personbil

Innehåll och omfattning

Teorin är en otroligt viktig del genom hela körkortsutbildningen. En av de viktigaste nycklarna till en lyckad körkortsutbildning utgår från teorin. Med goda teoretiska kunskaper inom varje delmoment kommer den praktiska utbildningen gå lättare och vi anser att du kan tillsammans med att ligga i fas med teorin spara både tid och pengar på din körkortsutbildning. I samband med inskrivning hos oss väljer du det studiesätt som passar dig bäst. Digitalt, bokformat eller både och – vi har det senaste utbildningsmaterialet!

Digital utbildningsplattform

Det digitala utbildningspaketet innefattar interaktivt studiematerial där du kan läsa, lyssna, se filmer, övningar och fritt med tester online för att du ska klara ditt teoriprov. Du kommer åt den digitala plattformen från din mobil, dator eller surfplatta. Vårt mål är att du ska få ditt körkort så smidigt och enkelt och stöttar alltid vid behov.